Fritidshem onet

Inledning

ett familjeföretag som verkat sedan millenniumskiftet och grundades pga. ett stort fascinerat intresse av vackra timmerbyggnader. Med egen tillverkad toppmodern maskinutrustning och högkvalitativ råvara från dom norrländska skogarna är ändamålet att via Internet marknadsföra och sälja våra produkter direkt ifrån fabrik till marknadens Lägsta Priser.

Vi har utvecklat ett flertal modeller i företaget och genomgott en process där vi hittat en nisch som passar oss. Där kan vi vara kostnadseffektiva och producera det vi vet kunden efterlyser!

Kvalité/pris

För att vara kostnadseffektiva och ändå behålla hög kvalité har vi tillsvidare valt att producera våra stugor i granvirke för att hålla nere logistikkostnaderna. Vi producerar också för närvarande i enbart 34mm grovlek på timmerpanelen som vi anser som ett minimum i motsats till pris konkurrerande företag.

Design

Våra stugor är baserade på tidlös svensk design som vi vet integrerar bra ihop med genuint konstruktionstekniska lösningar.
Traditionen

Att uppföra trähuskonstruktioner har nedärvts i familjen sedan tidigt 1900:tal där arkitekter och byggmästare varit verksamma.

Kundservice

För att tillmötesgå kunden ifrån beställning till leverans har vi bl.a. valt direktleverans till byggplats under uppgjorda förutsättningar.
När våra produkter levereras som byggsatser, har stor vikt lagts på att bifoga lättförstådda instruktioner när vi vill att det skall vara ett nöje att vara kund hos oss!

För glädje och trivsamheter i framtiden
Bästa hälsningar Fritidshem Onet
Gunnar Sandström